Skip to content Skip to footer

Lisa

Pretechoscopist en praktijkmanager

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wineke

Pretechoscopist, medisch echoscopist en klinisch verloskundige in het BovenIJ Ziekenhuis

Hey! Mijn naam is Wineke. Sinds 2016 ben ik werkzaam als echoscopist. Jullie zullen mij tegen komen in de echokamer waar ik jullie kindje zo mooi en goed mogelijk bekijk. Zowel als verloskundige en als echoscopist vind ik het belangrijk dat de aanstaande ouders begrijpen wat er gebeurt en waarom. Ik geef dan ook graag uitleg over de ontwikkelingen van jullie kindje die ik op beeld mag vastleggen.

Marijn

Pretechoscopist, medisch echoscopist en verloskundige bij Verloskundigen Aan't IJ

Hey! Ik ben Marijn. Samen kijken we naar jullie baby: Wordt er geduimd? Getrappeld met de voetjes? Wordt de baarmoeder als hangmatje gebruikt? En natuurlijk hopen dat er een mooi fotootje van het gezichtje gemaakt kan worden! Bij een medische echo draait het om een controle, nu is het tijd voor kijken en kennis maken met jullie kindje. Hier maken we graag de tijd voor!

Evelien

Pretechoscopist, medisch echoscopist en verloskundige bij Verloskundigen Aan't IJ

Hey! Ik heet Evelien. In september 2024 start ik met de opleiding tot echoscopist. Deze opleiding duurt 1,5 jaar. Dit betekent dat ik sommige echo’s nog onder begeleiding van een ervaren echoscopist uitvoer. Veel ouders vinden dit juist prettig. Er is namelijk meer tijd en twee keer zo veel uitleg! Ik kijk er enorm naar uit om jullie een bijzondere ervaring te bieden. 

Go To Top